MODELE DE plase de insecte / tantari
Plasa tantari - insecte - CU BALAMALE
 

Model Plasa tantari insecte balama Plasa tantari pentru geamuri

Plasa tantari insecte pentru usa

Foarte usor de montat, potrivite pentru toate tipurile de tamplarie, pvc sau aluminiu, aceste plase de insecte / tantari sunt cele mai populare de pe piata.

Caracteristici tehnice:

» realizate din PVC sau Aluminiu extrudat vopsite in camp electrostatic
» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga» plasa antiinsecte este din fibra de sticla ignifuga
» are un design placut si se monteaza pe orice tip de fereastra
» se pot realiza plase antiinsecte de tip rulou pana la 2 m latime si 2,4 m inaltime

Inchiderea plasei de insecte se face cu ajutorul unui sistem alcatuit din unul sau doua puncte de inchidere actionate din interior de manere cu un design placut.

Avantaje:

» pot fi demontate in timpul sezonului rece si refolosite cand este nevoie. In acest fel se murdaresc mai rar si le creste durata de viata
» manevrabilitate buna
» plasa este realizata din fibra de sticla si este foarte rezistenta in timp dar si impotriva razelor solare, deci nu se vor decolora
» se curata foarte usor

Preturi incepand de la: 15 Euro
Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii, fie ea din PVC sau Aluminiu. Ramene acestor plase de insecte pot fi din PVC sau Aluminiu deasemenea. Culorile variaza ca si la tamplarie de la alb pana la stejar auriu. Fabricate din fibra de sticla de culoare gri/negru, ele nu afecteaza deloc vizibilitatea si sunt foarte rezistente, avand o durata de viata foarte ridicata.
 
| | | | |
Designed by: Bogdan Storm
Addsite:: Diverse - Util